Binnenkort

 Ouwe Hoeren

Zin in een avondje lachen?

31 oktober en 2 november 2019

 

Aanvang: 20:00 uur Zalencentrum - St Joseph

Heiliglevenstraat 4

3417 HL  Montfoort

0348 471 473

 

Social media

   Volg ons op    

Wie zijn we

Welkom bij Toneelgroep Graaf Jan.

Toneelgroep Graaf Jan is in 1946 (her) opgericht. De club heeft circa 15 leden, waarvan het grootste deel actief speelt. De niet spelende leden houden zich bezig met “achter de schermen”, zoals kleding, decor, etc.

Ons doel is toneelspelen en daaraan heel veel plezier beleven, waardoor wij onze bezoekers een fantastische avond kunnen bieden.

Toneelgroep Graaf Jan maakt twee producties per jaar voor een zo’n breed mogelijk publiek. Eén productie in het voorjaar en één productie in het najaar. Een productie bestaat uit twee voorstellingen. De voorstellingen worden gespeeld op de donderdagavond en de zaterdagavond in het St. Joseph te Montfoort. Tijdens de productie periode zijn er één of twee oefenzaterdagen. Wij richten ons met onze activiteiten op de Gemeente Montfoort.

De regie, belichting en geluid worden van buitenaf ingehuurd, alle overige activiteiten worden door de leden zo veel mogelijk zelf uitgevoerd. Spelen bij Toneelgroep Graaf Jan moet financieel laagdrempelig blijven. Onze toneelgroep krijgt geen subsidie, dus wij moeten in onze eigen middelen voorzien.

Lid worden van Toneelgroep Graaf Jan, of eens vrijblijvend komen kijken, kan altijd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe acteurs of mensen die achter de schermen willen werken. Daar heb je geen ervaring voor nodig. Als je minimaal 16 jaar bent en het leuk vindt iets met amateurtoneel te doen, kom dan eens langs op onze repetitieavond om kennis te maken met onze club. Kom de sfeer eens proeven en geef aan waarvoor je belangstelling hebt. Je bent altijd welkom. Onze vaste repetitie avond is elke woensdag van 20.00 – 22.30 uur in onze eigen repetitieruimte “Graceland” aan de Julianalaan 32, 3417 GK  Montfoort. Onze ruimte bevindt zich in de kantine van de loods op de eerste verdieping.

Toneelgroep Graaf Jan
P-A Miep Giesstraat 19
3417 CW Montfoort
E-mail: gjadmin@toneelgroepgraafjan.nl

Repetitie avond: woensdag.

Repetitie locatie: Julianalaan 32, 3417 GK Montfoort.

Heb je liever eerst wat info, stuur dan even een berichtje met je vragen via het Contactformulier.

Nieuws
Kaartverkoop

Kaarten: € 12,00

On-line reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan nu via de site, klik op: Reserveren

 

Voorverkoop:
DA Wensing & Wensing
Keizerstraat 9
3417 EA Montfoort

0348 471 381

 

Voor aanvang van de voor-
stelling aan de zaal van
Zalencentrum St-Joseph
Heiliglevenstraat 4
3417 HL Montfoort

Theaterdiner

Theaterdiner-arrangement

Maak van uw toneelavond echt een compleet avondje uit. Kies voor een theaterdiner-arrangement.

lees meer >>