Binnenkort

 Ouwe Hoeren

Zin in een avondje lachen?

31 oktober en 2 november 2019

 

Aanvang: 20:00 uur Zalencentrum - St Joseph

Heiliglevenstraat 4

3417 HL  Montfoort

0348 471 473

 

Social media

   Volg ons op    

Meespelen

Lijkt het je leuk om mee te spelen….je bent van harte welkom bij Toneelgroep Graaf Jan. Een auditie is niet nodig. Op dit moment zijn we druk met de repetities van onze nieuwe productie. Het is gebruikelijk bij Toneelgroep Graaf Jan, dat je eerst circa een half jaar, of de tijd tot na de lopende productie, de repetities bezoekt en een kijkje neemt in de “keuken” van Toneelgroep Graaf Jan.

Na een aantal maanden beslis je dan of je wil blijven of niet. Als je besluit te blijven, wordt je lid van Toneelgroep Graaf Jan (contributie € 100,00 per jaar). Vervolgens wordt er gekeken door de leescommissie (commissie die nieuwe toneelstukken leest en in overleg met de regisseur een geschikt toneelstuk kiest) en de regisseur of er voor jou een rol in de nieuwe productie zit, die bij jou past. Je hebt in één toneelseizoen in principe recht op 1 rol, behalve als je zelf afzegt of er geen geschikte rol voor jou beschikbaar is. Daarnaast zijn er nog voldoende taken om uit te voeren, denk aan rekwisieten verzamelen, kleding uitzoeken/maken, decor bouwen/schilderen/behangen enz.

Tijdens onze repetities krijg je tegen betaling consumpties voor de repetitie, in de pauze of na de repetitie. Hiervoor is het gebruikelijk dat je een strippenkaart koopt voor een bedrag ad € 20,00 aan de bar van onze repetitieruimte.

We repeteren elke woensdagavond van 20.00 uur (aanwezig vanaf 19.30 uur i.v.m. koffie) tot circa 22.30 uur in onze eigen ruimte “Graceland” aan de Julianalaan 32, 3417 GK  Montfoort. Onze ruimte bevindt zich in de kantine van de loods op de eerste verdieping.

Onze toegangsdeur bevindt zich aan het begin van het schuine pad (laadruimte voor vrachtauto) aan het einde van het gebouw.

Je kan gewoon naar binnen lopen, de trap op en dan kom je vanzelf in de repetitie ruimte. Er is op woensdagavond na half acht altijd iemand aanwezig bij wie je kan melden dat je graag eens een kijkje wil nemen bij Toneelgroep Graaf Jan.

Kijk voor meer informatie op de pagina Achter de schermen of als je nog met vragen zit, stel ze via het Contactformulier op deze site.

Nieuws
Kaartverkoop

Kaarten: € 12,00

On-line reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan nu via de site, klik op: Reserveren

 

Voorverkoop:
DA Wensing & Wensing
Keizerstraat 9
3417 EA Montfoort

0348 471 381

 

Voor aanvang van de voor-
stelling aan de zaal van
Zalencentrum St-Joseph
Heiliglevenstraat 4
3417 HL Montfoort

Theaterdiner

Theaterdiner-arrangement

Maak van uw toneelavond echt een compleet avondje uit. Kies voor een theaterdiner-arrangement.

lees meer >>